Salami and Larded Salami

Local typical salami is oblong and can have different sizes. It is made from cuts of pork shoulder, belly, rump and ham trim: they are minced, spiced and then enriched with aromatic herbs and spices.

A version of this product is larded salami, simply obtained by adding lard cubes.

(Ingredients for salami: pork, salt, ground pepper, pepper grains, aromatic herbs and spices.
Ingredients for larded salami: pork, lard cubes, salt, ground pepper, pepper grains, aromatic herbs and spices)

salami
salami_p

 
Chose languages
  • Italian
  • Inglese (UK)
Just now...

Questo sito utilizza cookie tecnici e di terze parti per migliorare la navigazione degli utenti e per raccogliere informazioni sull’uso del sito stesso. Per i dettagli o per disattivare i cookie consulta la nostra cookie policy. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque link del sito acconsenti all’uso dei cookie
Per maggiori informazioni visita la nostra pagina sulla privacy e cookies law privacy & Cookies policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information